MOBO.hr

kontakt!

Javite nam se s povjerenjem.

 

Umag

Polezine 5
52 470, Umag
Tel: +385 98 9351 315
matko@mobo.hr

Zagreb

Kosorova ulica 7
10 000, Zagreb
Tel: +385 98 9351 315
matko@mobo.hr


Drugi o nama:

Paula Bahlen; CO-founder Bahlen Beauty

“Kod vizuala za Bahlen Beauty dečki su nas odmah shvatili; naš logo su napravili točno prema našim željama, ali sa stilom i znanjem. Odmah na početku sam osjetila da bi to mogao biti početak zajedničke duže suradnje jer su spremni na novo, na drugačije, a opet profesionalno. Sviđa mi se brzina i efikasnost te otvorenost za svaku novu ideju. Moja tvrtka je isto mlada sa mladim timom ljudi koji žele na urbani način promijenjiti sliku kozmetike pa se nadam da će to dečkima uspjeti za njihove ideje.”

Agnes Nyikon, Project Management at IBF Consulting

“I have worked with Matko on numerous projects and have always really enjoyed the experience. Matko has a problem solver attitude, is a great communicator and always does his job with integrity. I hope to work with Matko on many more projects in the future.”

Giovanni Cassina, CEO FVJOB – Web marketing konzultant

“Matko Branković je profesionalac na području komunikacija. Poznat po tome što je u stanju stvoriti dobar odnos s ljudima već od prvog susreta. Stručnjak za odnose s javnošću kojeg preporučujem svakoj velikoj ili maloj tvrtci ukoliko razmišljaju o jačanju komunikacije s postojećim i budućim klijentima. Obostrano poštovanje i poslovna etika su na temelju našeg profesionalnog odnosa”

Obilježena polja su obavezna *